Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

*Δωράκι*

Καλησπέρα φίλοι μου....τι κάνετε??Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όμορφα σας λόγια που μου γράφετε σε κάθε μου ανάρτηση και για την υποστήριξη που μου δείχνετε όλο αυτό τον καιρό με γεμίζετε δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπώ...!!!Τον τελευταίο καιρό βέβαια έχω έναν ακόμα λόγο να είμαι χαρούμενη!!!!Θα μου πείτε τώρα αυτή γιατί χαιρεται???Ε λοιπόν θα σας το πω γιατί σας νιώθω φιλαράκια μου...θα γίνω μανούλα!!!!!!!!!!Ναι Ναι!!!! Σας κερνάω και γλυκό....



 Και για να σας ανταποδόσω λοιπόν την αγάπη που μου δίνετε και για το νέο που σας είπα θα μοιράσω εκτός από το γλυκάκι και ένα δωράκι έκπληξη...αρκεί να μου γράψετε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση έως 20/06/12!




Πολλά φιλιά σε όλους!!!!!!

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελειο το γλυκακι και ανυπομονω για το δωρακιι γεια στα χερια χου αγαπω χειροποιητα
Ευη Matijevic Kampouri

Marina είπε...

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!
Νόστιμο το γλυκάκι...μμμμμμ......
Πάντα χαρές στη ζωή σου, αν και αυτή είναι η ύψιστη για κάθε γυναίκα!!!

Giota Exairetico είπε...

Μάγδα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, με το καλό σου εύχομαι!!!Τα πιο ωραία νέα που άκουσα σήμερα!!!Πολύ χάρηκα!!!Θα τα πούμε και από κοντά στο ΟΑΚΑ :) Φιλιά!!!

eirini είπε...

ti orea nea!!!!! me to kalo!!!! oso gia to glikaki ine nostimotatoooooo

EvaG είπε...

Τέλειοοοοοοοοο νέο.!!!!Με το καλό.!!! Πως μου αρέσει να ακούω τέτοια νέα.!!!Αν και κάνω δίαιτα χαχα το γλυκό σου θα το πάρω με μεγάλη χαρά.!!!Πολλά πολλά φιλιά.!!!

Hara είπε...

Με το καλό, με το καλό! Φαντάζομαι τη χαρά σου και την προσμονή σου! Δεν υπάρχει καλύτερο νέο! Το γλυκό φαίνεται νοστιμότατο! Να πάρω ένα και για την κορούλα μου;

Unknown είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ!! να περασεις ευχομαι μια ομορφη ηρεμη κ γεματη γλύκα εγκυμοσύνη ,,ν απολαυσεις την καθε στιγμη...τα καλυτερα σου ευχομαι

Pepi είπε...

Μάγδα μου, σου εύχομαι τα καλύτερα! Να είσαι γερή, να προσέχεις εσένα και το μωράκι σου! Να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου! Με το καλό ! Οσο για την υπέροχη τάρτα, και βέβαια θα πάρω!Τα φιλιά μου! Καλό μήνα να'χεις!

Handmade Crafts by MaRia-TheOni είπε...

με το καλο το μωρακι σου!!! πολυ χαιρομαι οταν ακουω για νεα μωρακια που ειναι καθ οδον!!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να την απολαυσεις!!! εγω προς το παρον θ απολαυσω το υπεροχο γλυκακι σου :)

anna είπε...

Καλημέρα,καλό μήνα κι επιτέλους κάτι ευχάριστο!!!Συχγαρητήρια,με το καλό.
Φιλιά.

Andria είπε...

Καλώς σε βρήκα και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά και να το γεμίσεις αγάπη...και χειροποίτα πραγματάκια!!!

senzav@hotmail.gr είπε...

Μπράβοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Το πιο γλυκό νέο! Παίρνω και το γλυκάκι μου!
Γιαμ-γιαμ!
Φιλάκια και με το καλό να 'ρθει το μωράκι σου!

Sophie είπε...

Mάγδα μου με το καλό σου εύχομαι και να έχεις πάντα χαρές στη ζωή σου!!Παίρνω και το γλυκάκι μου,φαίνεται πεντανόστιμο!!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!!

Sweetcrafts είπε...

Καλημέρα Μάγδα, άντε με το καλό το μωράκι σου! Φιλάκια, καλό μήνα!

Onirokosmos είπε...

Το ωραιότερο νέο!!!!! Με το καλό, κουκλίτσα μου και όλα να πάνε κατ΄ευχήν!!!! Πάντα με τέτοιες μεγάλες χαρές να είναι γεμάτη η ζωή σου!!!! Καλό μήνα :0)

Lefkothea είπε...

τι ευχαριστο νεο ειναι αυτο...ετσι,η μπλογκογειτονια αν μεγαλωνει...με το καλο ολα ...και καλο μηνα,και καλα γεννητουρια και ολα καλα .....αγορακι η κοριτσακι???(κοριτσι κοριτσι...χιχιχιχι)φιλακια και μμμ..πεντανοστιμο το γλυκο σου νεο!!!

tasoula είπε...

Kαλό μήνα Μάγδα μου, ευχαριστώ για το γλυκάκι σου και ανυπομονώ για το δωράκι!!!

Christina Perraki είπε...

Καλημέρα Μάγδα και καλό μήνα! Εύχομαι με το καλό. Θα νοιώσεις κι εσύ τη γλύκα του να είσαι μανούλα.

el.mar είπε...

Αχ τι γλυκό και ευχάριστο νέο!!!!!
Άντε με το καλό να κυλήσουν όλα όμορφα Μαγδάκι μου!!!
Ευχαριστούμε για το γλυκάκι-δωράκι!!!
Φιλάκια πολλά!!!

SPYRIDOULA είπε...

Σου εύχομαι τα καλύτερα!Με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Να χαίρεσαι και την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου!Ευχαριστούμε για το γλυκάκι και το δωράκι!Φιλιά!

Ελένη Αλεξανδρίδου είπε...

ME TO KALO KALH MOU!!!EUXOMAIOLA NA PANE KALA!KALH EPITYXIA STO GIVEAWAY!

xanna είπε...

Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το νέο μέλος της οικογένειας σου!!! Να είσαι πάντα γερή, υγειής, δυνατή και τόσο χαρούμενη όπως φαίνεται και απο τις αναρτησεις σου!!!

Μαρία είπε...

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου ..αυτά είναι ευχάριστα νέα ..πως να μην το γιορτάζεις ..φιλιά