Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Blog Award - Questions

Καλησπέρα φίλοι μου........
Βραβειάκι για σήμερα από την αγαπημένη Χριστίνα από το fauxbilicious  το οποίο συνοδεύεται από ερωτήσεις και ξεκινάω με αυτές......


1) Τι σε ενέπνευσε και τι σημαίνουν για σένα το όνομα του blog σου και το όνομα με το οποίο υπογράφεις τα κείμενά σου?
Το όνομα του blog μου όπως και της σελίδας μου στο facebook   προέρχεται από τη λέξη Δημιουργία-creation η οποία μου δίνει δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίζω να φτιάχνω κοσμήματα.Όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας την δημιουργικότητα αρκει να βρούμε τρόπο να την δείξουμε, να την απελευθερώσουμε και να την μοιράσουμε!Από εκεί λοιπόν υπάρχει το όνομα Μάγδα-Χειροποίητες Δημιουργίες ή handmade creations by Magda όπου υπογράφω τα κείμενά μου και τις δημιουργίες μου!
 
2) Αν δεν ήσουν άνθρωπος τι θα ήθελες να είσαι και γιατί?
 Θα ήθελα να ήμουν σκύλος (αγκαλιάς χιχι) γιατί μου αρέσει να έχω πάντα συντροφιά δίπλα μου ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε για να νιώθω σιγουριά και ασφάλεια!

3) Αν σε σταματούσαν στο δρόμο από το Blog TV και σε ρωτούσαν "Ποιό είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων?", τι θα απαντούσες? Πιό είναι?
Χειροποίητες Δημιουργίες φυσικά όπως το όνομά του blog μου!Κοσμήματα τα οποία έχω φτιάξει με αγάπη και μεράκι και είναι το κάθε ένα μοναδικό! 

4) Ποιό στοιχείο βρίσκεις γοητευτικό και σε κάνει να συνεχίζεις να γράφεις?
 Μου αρέσει που μπορώ να γράφω ότι αισθάνομαι χωρίς να υπάρχει καμιά κριτική γιαυτά που γράφω άλλωστε δεν αναγκάζουμε κανέναν να μας διαβάζει!Και ότι βρίσκω πολλά άτομα με κοινά ενδιαφέροντα με τα οποία μπορώ να μοιράζομαι πράγματα κυρίως για δημιουργίες-κοσμήματα-τεχνικές-ιδέες και κάποιες προσωπικές εμπειρίες-θέματα.

5) Ποιά φωτογραφία θα βάζατε για την ζωή?

Το μότο μου!!!!6) Αγαπημένη λέξη:    
Πίστευε 


Συνεχίζω με το παιχνίδι παραδίδοντας σε 7 άτομα:
1)  Σοφία από Sophie's paradise
2) Μαίρη από marie-meraki
3) Μάγια από mayasfairytale
4) Μαρία από para-kelsoscooks
5) Δάφνη από daphnofila
6) Μαρίνα από marinaslifefamily

Καλό βράδυ πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!2 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφες οι απαντήσεις σου
Φιλάκια ...

Marie είπε...

Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου Μάγδα μου! Σε εχαριστώ πολύ για το βραβειάκι, θα κάνω ανάρτηση σύντομα! Πολλά φιλιά!