Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

*Διαγωνισμός*

Καλησπερίζω την όμορφη παρέα!!!Καλό μήνα!!!!
Τί κάνετε???
Πώς ήταν η μέρα σας σήμερα???
Όπως σας είχα πει πριν από λίγο καιρό μαθαίνω να πλέκω με το βελονάκι και η αλήθεια είναι πως είναι κόλλημα..τώρα είμαι στα στάδιο που μαθαίνω τα λουλουδάκια (ας είναι καλά η μαμά και το youtube xexe!!!!) Δεν θα σας δείξω ακόμα δημιουργίες με βελονάκι προς το παρόν θα κάνουμε έναν διαγωνισμούλη έτσι για να μπει καλά ο μήνας....Για να μην πολυλογώ και σας κουράζω φίλες μου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψτε ένα σχόλιο σχετικά με το αγαπημένο σας κόσμημα και τί σημαίνει για εσάς το κόσμημα στη ζωή σας!!!
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 20/02/12 ημέρα Κυριακή και μία τυχερή θα κερδίσει ένα μάλλινο κολιέ από τις δημιουργίες μου!!!
Αυτά από μένα περιμένω τα σχόλιά σας σε αυτή την ανάρτηση!!!!

Κι ένα τριανταφυλλάκι από μένα!!!
Πολλά φιλιά!!!

24 σχόλια:

Sophie είπε...

Μάγδα μου καλησπέρα και καλό μήνα!!!Το κόσμημα για μένα είναι φινέτσα και ομορφιά αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής μου!!!Φιλάκια και καλό βράδυ!!!Υ.Γ.Πάω να ανακοινώσω το διαγωνισμό σου και στο μπλογκ μου!!!

Fanypap είπε...

Μάγδα μου , Καλό μήνα με πολλές δημιουργίες!!!!φιλάκια.

Unknown είπε...

το αγαπημενο μου κοσμημα ειναι ενα δαχτυλιδι που εχει επανω τ αρχικά απο το επιθετο κ το ονομα μου ειναι δωρο των γονιών μου κ εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα

Lefkothea είπε...

μια χρυση καρδουλα απο λευκο και κιτρινο χρυσο σε συρμα...την πηρα με τα πρωτα χρηματα που εβγαλα...την ειχα σταμπαρει ενα χρονο πριν και μου φαινοταν πανακριβη τοτε...φυσικα και την φοραω ακομη...ειδικα οταν θελω να νιωσω πιο "καλα"...το κοσμημα στολιζει..στολιζει εκτος απ το σωμα και την ψυχη και αυτο φυσικα φαινεται προς τα εξω ...

jenny είπε...

Το αγαπημένο μου κόσμημα είναι το μονόπετρο που μου χάρισε ο άντρας μου όταν τον χτύπησε κατακέφαλα η πέτρα του έρωτα και δεν ήθελε να με χάσει με τίποτα...Το κόσμημα είναι ό,τι λέει η λέξη...ένα υπέροχο συμπλήρωμα σε μια εμφάνιση που την τονίζει ή την βοηθάει απλά να αναδειχθεί. Χαίρομαι πολύ που θα τα λέμε ...

tania είπε...

Καλησπέρα Μάγδα και καλό μήνα !!! Εμένα μ'αρέσουν πολύ τα σκουλαρίκια και τα κολιέ !!!Γενικώς τα κοσμήματα είναι από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ !!!

Marie είπε...

Φιλενάδα μου εγώ λατρεύω τα κοσμήματα! Αν ξεχαστώ και βγω χωρίς σκουλαρίκια ... νοιώθω γυμνή! Νομίζω ότι τα κοσμήματα αναδεικνύουν την ομορφιά μας, ομορφαίνουν την εικόνα μας και γιατί όχι? Μας χαρακτηρίζουν! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τα λατρεύουμε ειδικά εμείς οι γυναίκες! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!! (Σε λίγη ώρα θα το διαδώσω κι εγώ!)

Ειρήνη είπε...

Καλό μήνα Μάγδα μου!!Μπράβο για το βελονάκι,ελπίζω να συνεχίσεις και να γίνεις εξπέρ!!
Τα κοσμήματα τα αγαπώ πολύ,όπως και οι περισσότερες γυναίκες φαντάζομαι..Ανά περιόδους κολλάω και με ένα διαφορετικό που μονοπωλεί τις εμφανίσεις μου!!
Φιλιά πολλά!!

Jolly είπε...

Το αγαπημένο μου κόσμημα λοιπόν είναι ένα μενταγιόν με γρανάζια ρολογιού που μου είχε χαρίσει η μανούλα μου πριν αρκετά χρόνια και όπως καταλαβαίνεις δεν το αποχωρίζομαι σχεδόν ποτέ γιατί αυτό το κόσμημα μου δόθηκε με αγάπη, την πιο ανιδιοτελή όλων ....
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!
ΦΙΛΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μαρία Καρκαζή
Καλό μήνα σε όλους!!!!! Το αγαπημένο μου κόσμημα είναι ένα δαχτυλίδι που το φοράω στο χέρι μου εδώ και πέντε χρόνια- από τότε που παντρεύτηκε η αδερφή μου - και μου το έδωσε να το φοράω για να αισθάνομαι ότι είναι πάντα δίπλα μου........
karkazi_maria@yahoo.gr

Μαριάννα είπε...

Καλο μηνα!!
Το αγαπημενο μου κόσμημα ειναι οτι εχει σχεση με μαργαριταρι!
Αρα

χαραυγή είπε...

Μάγδα μου, καλώς σε βρήκα!! Βρίσκομαι κι εγώ στην ίδια φάση και πραγματικά έχω κολλήσει!!
Σ'αυτή λοιπόν τη φάση που με βρίσκεις, το αγαπημένο μου κόσμημα είναι ένα κολιέ με πλεκτές χάντρες!!
Το κόσμημα για μένα είναι ένα στολίδι που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση μου!!

Μαρία είπε...

καλως σε βρηκα κοριτσι..νασαι καλα..το κοσμημα..ολα ειναι ομορφα..καλο σου απογευμα..πολλα φιλια

feysjewel είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ....ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!!!ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΤΡΑ ΦΙΛΝΤΙΣΙ!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

vailie είπε...

καλημερα Μαγδα μου! Πως μου ξεφυγες εσυ? χαχα! Καλως σε βρηκα! Μας ενωνει η αγαπη για το βελονακι και αλλες δημιουργιες... ;ο)
Λοιπον, 2 κοσμηματα-συμβολα δεν αποχωριζομαι απο πανω μου! Το ενα ειναι ο σταυρος που μου εκανε δωρο ο αντρας μου οταν αρραβωνιαστηκαμε. Το αλλο ειναι η βερα μου που και αυτη την φοραω απο οταν αρραβωνιαστηκαμε κι εχει χαραγμενο το ονομα του καλου μου και την ημερομηνια που γνωριστηκαμε γιατι απο εκει ξεκινησε η ενωση των ψυχων μας!
Και τα δυο ειναι πολυ βαθια συμβολα της ζωης μου και της υπαρξης μου.
Γενικα, τα κοσμηματα ειναι αυτα που με κανουν να μην βαριεμαι! Που στολιζουν ενα ρουχο να μην ειναι dull-βαρετο,μουντο ή ατονο!
Κι επισης επειδη φτιαχνω και μονη μου ποτε-ποτε, κοσμημα=χαρα δημιουργιας!
Παω τωρα να κανω γνωστο απ'το μπλογκ μου τον ομορφο διαγωνισμο σου!χαχα!
Φιλακια πολλα!!! ;ο)

Agathi είπε...

Γειααα!!!Τι κάνεις Μάγδα μου??
Η ονομασία προέρχεται από το ρήμα κοσμώ που σημαίνει στολίζω. Θα έλεγα ότι είναι ένα στολίδι που φοράμε περισσότερο εμείς οι γυναίκες.Πολλές φορές όμως και για μερικούς δεν είναι απλά ένα στολίδι,αλλά ένα κειμήλιο πολύ σημαντικής αξίας! Π.χ. ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τη νονά που δεν σε ξεχνάει ποτέ,ένας σταυρός από τον παππού προς τον εγγονό ή ένα δαχτυλίδι από την αγαπημένη σου γιαγιά που δεν ζει πια, κ.α.Είτε είναι χρυσός ή ασήμι το κόσμημα αυτό, σημασία έχει ότι ένας άνθρωπος σε σκέφτεται και σου τα προσφέρει!!!Μου αρέσουν πολύ τα κοσμήματα ιδιαίτερα τα σκουλαρίκια!!Φιλάκια!

giasmin είπε...

ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ. ΠΑΛΙΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Ελένη Αλεξανδρίδου είπε...

Καλώς σε βρήκα!Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!Μπράβο!!!!!!Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!

Stone είπε...

Καλησπέρα Μάγδα και καλώς σε βρίσκω!
Για μενα απαραίτητο κοσμημα (αν το λές ετσι) ειναι το ρολόι..Λατρευω τα βραχιόλια και πάντα φοραω τον ασημένιο μου σταυρό!Καλές δημιουργίες με το βελονάκι!

Βίκυ είπε...

Καλώς σε βρίσκω!Όμορφο το μπλογκ σου!Τι σημαίνει κόσμημα για μένα;Μμμμ....δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς τουλάχιστον ένα μπιζουδάκι πάνω μου!Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!

Unknown είπε...

εχω ενα βραβειο για σενα στο μπλογκ μου

Marina είπε...

Αγαπημένα μου είναι όλα όσα μου έχουν κάνει δώρο πρόσωπα που αγαπώ!!! Δε βγάζω όμως ποτέ μου τη διπλή καρδούλα που μου έκανε δώρο ο αγαπημένος μου! Έτσι νιώθω ότι είμαστε συνέχεια μαζί!!!!

Marianna είπε...

γεια σου!! το μπλογκ σου ειναι υπεροχο,τυχαια το βρηκα!!!!! μου αρεσει παρα πολυ,σε εκανα φολοου.αν θελεις κανε με και εσυ καποια στιγμη!!! τελεια ιδεα ο διαγωνισμος!!!
τα λεμε,φιλακια!
sharingthepointofview.blogspot.com

love2love είπε...

ηρθα αν και αργα ε; χμ δεν πειραζει καλη επιτυχια